İZMİR / BORNOVA - Altındağ Anadolu Lisesi

Nis

Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. yıl dönümü kutlu olsun.

Nis

Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 178'inci yılına ulaşmış olmanın onuru ve mutluluğu ile kahraman okul polisimizi kutladık

Nis

OKULUMUZ SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINDA BİRİNCİ OLAN 10D ŞUBESİ ÖĞRENCİLERİNE MADALYALARI TAKDİM EDİLMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMLARINI DİLERİZ.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Mrt

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE ORMAN HAFTASINDA 50 FİDAN DİKEREK YEŞİL ALANLARIMIZA YENİLERİ YENİLERİNİ EKLEDİK.

Ege Üniversitesinden bir akademisyeni okulumuzda ağırladık.

Ara

Okulumuz öğretmenlerine yönelik olarak Madde Bağımlılı eğitimi gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz öğrencilerinden 20 kişilik bir grupla Yeşilova Höyüğüne bir gezi düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuz onuncu sınıflarından bir grup öğrenciyle Üniversite Tanıtım Günlerine katıldık.

Kas

BORNOVA İLÇESİNDE DÜZENLENEN GENÇ ERKEKLER CUMHURİYET KOŞUSUNDA DERECEYE GİREN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK EDİYOR, KENDİLERİYLE GURUR DUYUYORUZ.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 99. YILI COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

ÇÖK KAPAN TUTUN UYGULAMASI SINIFTA ÖĞRENCİLERİMİZLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ OLUP GÜVENLİ TAHLİYE SAĞLANMIŞTIR. YAPILAN TATBİKAT BAŞARIYLA SONLANMIŞTIR.

Eyl

ÖĞRENCİLERİMİZ ALSANCAK GAR'DA DÜZENLENEN 4007 TÜBİTAK BİLİM ŞENLİĞİNDE YER ALARAK HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER.

Kas

Okulumuz, pandemi şartlarına uygun baştan aşağı temizlenerek eğitim ve öğretime hazır hale getirilmiştir. Emeği geçen Gülten UYSAL ve Betül ALAN personellerimize teşekkür ederiz.