Şbt

Bakırçay Üniversitesi elektronik ve elektrik mühendisliği bölümünde okuyan Serdal HANOĞLU sayısal öğrencilerine akademik kariyer semineri yaptı.

Şbt

11. sınıflara yönelik kariyer günlerinde Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Mazlum TAŞTAN ve Altındağ aile hekimi olan İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha YÜKSEL öğrencilerimize seminer vermişlerdir.

Şbt

Okul sağlığı ekibimiz bütün sınıflarda öğrencilerle sağlıklı beslenme içerikli sunum yaptılar Rabia hocam ve Elçin hocama teşekkürlerimi sunuyorum.

Şbt

Okulumuz Tema Vakfı'nın öncülüğünden Gönüllü olan 9/A sınıfı yürttüğü etkinlikte. Amacımız plastik atıklar konusunda farkımdalık kazanmak ve bu projenin sonucunda Altındağ Anadolu Lisesi 9/A sınıfı olarak okulumuza sertifika kazandırmış olmaktadır.

Şbt

6 Şubat deprem şehitlerini anmak için 1  saygı duruşunda bulunup öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program gerçekliştirilmiştir.

Ock

Okulumuzda, öğretmenimiz Zeynep KURT tarafından yönetilen Arduino tabanlı "ısı ölçer" devresi yapılmıştır. Başarısından ötürü kendisini ve yardım eden öğrencileri tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz İzmir kapsamında düzenlenen Kata Karete sporunda il üçüncülüğü kazanmıştır, tebriklerimizi sunarız.

Ock

Enerji haftası videoları alt tarafta bulunmakta.

Ara

Altındağ Anadolu Lisesi Marşı   Söz : İsmail Can Polat ELİBOLER Müzik : Bahtiyar KAYA Aranje : Necati PALA Seslendirenler : Bahtiyar KAYA, Necati PALA, Selin PALA Videoyu hazırlayanlar: Nazir YAYLA, Şükrü DURA   Emeği geçen herkese Altındağ Anadolu Lisesi olarak teşekkür ederiz.

Ara

Okul aile birliği üyeleri tarafından yapılan toplantıya katılım sağlanmıştır.

Kas

Değerler kulübü askıda kitap projemizi hayata geçirmiştir.

Kas

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Kapsamında  9.10. Ve 11. Sınıflara  verilen  Önleyici Eğitim Programı çalışması.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından çoşkuyla kutlandı.Koşu takımına ve emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.