Altındağ Anadolu Lisesi

SERİNTEPE MAH. 4371/2 SK. NO 1 BORNOVA / İZMİR
Vizyon
Okulumuzu, çağın yeniliklerine uygun bir eğitim ve öğretimle ülke genelinde dengi okullar arasında başarılı, tercih edilen bir yere yerleştirmek ve bunun sürekliliğini sağlamak.
Misyon
Okulumuzda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak öğrencilerimizin tüm hedeflerin odak noktası yapılması ve tam öğrenmenin uygulanması,okul çalışanlarının birbirlerine ve kendilerine güvenerek üretken bir ortamda verimli çalışması, eğitim ve öğretim süresince öğrenci ve veli memnuniyetinin sağlanması, öğrencilere bir birey olarak saygı duyan ve bireysel farklılıkları zenginlik kaynağı kabul eden bir kurum kültürü ile sürekli değişim içinde çalışana ve öğrenciye mutlu, başarılı olabileceği bir ortamın hazırlanması için ortam hazırlamak.
KARATE MÜSABAKASINDA 3.LÜK KAZANILDI.
Öğretim Şekli :
08.00-14.10
İNGİLİZCE ALMANCA
Ulaşım
Okulumuz caddeye 10 dakika yürüme mesafesindedir. Havuzlu Kahve durağından 53-54-55-57-60-64-119-302-367-555 numaralı, Kızılcık durağından 53-57-119-505 numaralı otobüsler ile Bornova-Altındağ, Karşıyaka-Yeni Garaj, Evka 1-Yeni Garaj, Buca Mevlana dolmuşları geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, İzmir Ticaret Odası İlkokulu´nun ilerisinde yer alan Çilek Market´in sokağında yer almaktadır.
İl Merkezine 15 km uzaklıkta olup ilçe merkezine ise 8 km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Okul kütüphanemizde bulunan toplam kitap sayısı 976 adet iken, öğrencilere ve okul kütüphanelerine bırakılmak üzere gönderilen yardımcı kaynak kitaplar da üzerine eklenmiş olup toplamda 1197 adet kitap sayısına ulaşılmıştır.